17 Kasım 2017 Cuma

BİLDİKLERİMİ PAYLAŞIYORUM




1- Biber dolması yaparken içinin çiğ kalmaması için dolmalık biberleri kürdanla ,birkaç yerinden delin.
2- İşkembe çorbasını yapmadan işkembeleri yarım saat sirkeli suda bekletin.
3- Fırın sütlaçların üstü yansın istiyorsanız,şekerini en son katın. Fırına vermeden tepsiye su koyun.
4- Kekin iyi kabarması için,soğuk fırına koyun ısıyı yavaş,yavaş artırın.
5- Fırında tavuk yaparken tuz,karabiber,kimyon ve kekikle iyice marine edin,sonra fırına verin.

Benzer Yayınlar

BİLDİKLERİMİ PAYLAŞIYORUM
4/ 5
Oleh

Abone Olun

Yazılarımızı beğeniyor musunuz?Abone Olun Yazılarımı Kaçırmayın.